Khamis, 5 Februari 2009

let's play~

rasanya da berkurun xmain online game..

antara game online yang pernah di main adalah MAPLE STORY, tu pon lama bangat da..samapai da ingat da apa login id..ngaa~.. men dari zaman2 1st year sampai 2nd year.. asal cuti sem je, balik umah, men game nih,.. agak kronik jugak kerana smpai xtido malam..

maple story adalah game yang best dan cumey.. ala2 RO + mario..

antara2 screenshots MAPLESTORY:







(all caps are taken from http://www.maplestory.com/)

during/after my intern, i started playing another korean online rpg game, GRANDCHASE (season 1) .. style visual game lebey kurang cam MAPLESTORY gak cume cam lagi senang je ..hehe~.. instead ongoing journey cam dlm MAPLE , game dia berlevel2, bley pilih kat main menu ke mana hala tuju kite seterusnya.. maybe tu yang mengurangkan kesusahan game nih.. satu bende best game ni, time main game ini kan di iringi lagu korea yg sangat mendayu ;) ..since main kat pc adik, bila pc adik crash, game tu pon terkubur sekali tambah pula di sokong kemalasan nak install balik game tu..






(all caps are taken from http://images.filefront.com/Grand+Chase+1+25+08_Screenshots_Pictures)

a few days back, selak2 PCGAMER Malaysia, terperasan dan terbaca review, ada game rpg yang menarik, LUNA.. tapi best x best, xtaw lagi.. skang ni ada sejam lagi b4 abes donlod installer.. haih~

so jom, ramai2 men game ni..hehe.. di kala2 masih x mendapat kerja lagi nih..

link nye --> luna.runup.com.my

6 comments:

Husna berkata...

oooo.. ini ye keje kamu!!!
grrr~
lol

seungri berkata...

ehhhhhhh
main jek..

fyEk berkata...

@husna

haha.. mesti la.. saya penanm anggur yg berjaya..
adess..

@seungri

sapekah anda sebenarnya?
seung ri BIG BANG reti bahasa melayu?
woww~

Johan berkata...

ermmm..

macam best jer game tu...
tp cam budak budak sket...

:P

izzul berkata...

ahah ssh payah aku cari mane link "post comment".

aikkk ko aktif men game gak ke..ahaha..

fyEk berkata...

@johan

cam ro je.. tapi cumey la..hehe
best lagi maple story :)

men gem gak?

@izzul

busan la duk umah.. semntara xpat keje lagi ni..huhu..

jejom izzul.. dari duk donlod WGM jer..